De Wonderneming brengt in en rond de caravan theater voor kinderen. Hiervoor nemen we steeds onze trouwe metgezel, de CarryVan, mee op sleeptouw en beleven hierin de meest leuke momenten. Of het nu om een muziekfestival, rommel- of themamarkt gaat of een reuze-BBQ van een lokale vereniging… Steevast kunnen we voor uw organisatie theater op maat van kinderen brengen.

Straattheater

Opgesteld met onze caravan langs een straat, op een plein of in een weide trekken we de aandacht van de kinderen met onze acts. We slepen hen mee in onze verhalen door korte stukjes theater gebracht voor, rond en in de caravan.

Standaard beschikken we over enkele vaste acts, maar niets belet ons om iets creatiefs te ontwikkelen dat volledig binnen het concept past.

De acts duren ongeveer 10 à 20 minuten en kunnen meerdere keren na elkaar gespeeld worden.

 

Kinderanimatie

kindergrimeMooie knutselwerkjes maken, leuke tekeningen inkleuren of een wonderlijk, mooi gezicht met a touch of the wondertotjes, … We voorzien kortdurende activiteiten waardoor het voor kinderen aangenaam wachten is. Meestal voorzien we dit in combinatie met straat- en/of verteltheater.

Verteltheater

image[1]Een verhalenverteller, poppenkast, boekvoorstelling, … Niets is te gek!

 

Meer info?

Heeft u praktische vragen? Wenst u een prijs op maat?

Vul ons contactformulier in.